Udstillinger

STANLEY KUBRICK
"A Clockwork Orange" og "The Shining"


- 14. januar 2018

Stanley Kubrick er igen aktuel. I 2017 gør Kubrick Festival 2017 og den store Stanley Kubrick - The Exhibition i Kunstforeningen GL STRAND ham nærmest umulig at komme uden om. Det skaber en unik chance for at arbejde med Kubricks anderledes, krævende og samtidig umiddelbart spændende film.

Nærværende undervisningsmateriale lægger op til arbejde med Stanley Kubricks film i klasserne. Hvis man har mulighed for det, er det derudover oplagt at kombinere arbejdet et besøg i udstillingen, som kan give et indblik i Kubricks arbejde og filmprocessens forskellige bestanddele. 

Materialet henvender sig til undervisning på ungdomsuddannelserne i mediefag på C-, B-niveau og i valgfag, men er også relevant for fagene dansk, billedkunst, samfundsfag, psykologi og engelsk.

Materialet er udviklet af Søren Høy, filmjournalist og Hans Oluf Schou, redaktør for Medielærerforeningens blad CUT, i anledning af KUBRICK FESTIVAL 2017 (www.kubrick2017.dk) og udstillingen STANLEY KUBRICK - THE EXHIBITION i Kunstforeningen GL STRAND (23. september 2017 - 14. januar 2018 / www.glstrand.dk).

Hent materialet her:

Stanley Kubrick undervisningsmateriale 

 

LUK   X