Udstillinger

Trust
Én udstilling - fem kunsthaller

1. og 2. sal
29. august - 25. oktober 2015

Sammen åbner Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen GL STRAND, Kunsthal Charlottenborg, Nikolaj Kunsthal og Overgaden – Institut for Samtidskunst én stor fællesudstilling med titlen TRUST. Udstillingen manifesterer sig med sin størrelse som en unik kunstbegivenhed, der krydser grænser med sit ambitiøse udbud af dansk og international samtidskunst. Med sine 41 kunstnere fylder TRUST hovedstaden med undersøgende registreringer, poetiske udsagn og performative eksperimenter, der præsenteres på kunsthallerne såvel som på udvalgte steder i det offentlige rum.

 
Udgangspunktet for udstillingen er tillid – tillid til hinanden og tillid til, at kunsten kan få os til at se det velkendte med nye øjne. Gennem en mangfoldighed af æstetiske udtryk er hensigten at skabe fornyet opmærksomhed omkring kunsten som et vigtigt rum for refleksion og den særlige måde at sanse og begribe verden på, som kunsten tilbyder.
TRUST har derfor byen og dens scenografi af familiære institutioner som ramme – butikken, pizzeriaet, kirken, slottet – ligesom hverdagen og dens objekter udgør en rød tråd i udstillingen.
 
Udstillingens belgiske kurator, Sonia Dermience, har som et gennemgående greb digtet videre på de fem kunsthallers identitet. Hver institution har fået et navn, der fungerer som undertitel for den enkelte udstilling og henviser til institutionens særlige historie og identitet. Udover de fem kunsthaller finder TRUST ligeledes sted i Nørgaard Paa Strøget, Roma’s Pizza & Burger House, The Lake Radio og Vester Vov Vov.

Billetpriser under TRUST

Fællesbillet til TRUST / 100 kr. (Gælder til 5 indgange)

Enkeltbillet til TRUST / 40 kr.

Billet til Peter Linde Busk (med fællesbillet) / 25 kr.

Enkeltbillet til TRUST og Peter Linde Busk / 65 kr.  


Køb fællesbilletten i en af kunsthallerne eller på Billetto og medbring udskrift eller mobilkvittering.