Møder / Selskaber

Kontakt eventkoordinator Majken Christiansen på 33 36 02 62 eller mc@glstrand.dk

Salen

SALEN er GL STRANDs udlejningsfacilitet til fester, receptioner og møder. Vi kan rumme helt op til 80 spisende gæster og 150 ved stående receptioner. SALEN har tidligere huset alt fra cigarfabrikken Spes', bogtrykkeri og gymnastiksal for Nathalie Zahles første pigeskole.

I forbindelse med GL STRANDs renovering i 2010 blev SALEN istandsat med stor respekt for oprindelige karakteristika. Det aflange rum med markante hammershøiske vinduespartier er blevet opdateret med en fornem udsmykning af den danske billedkunstner Erik A. Frandsen. Blomstermotiver er slebet ind i spejlblanke stålplader, som reflekterer de arkitektoniske detaljer i dagslyset fra gårdrummet og fra Erik A. Frandsens tre farverige neon-lysekroner.

Lokalet løber parallelt med gårdhaven, og sammen danner de den perfekte ramme om fx et stemningsfuldt sommerbryllup, et hyggeligt og uformelt firmaarrangement eller bare en god fest. 

Ring til os for en uforpligtende snak om dit kommende arrangement. Vi er fleksible og idérige og har stor erfaring med afvikling af alle typer arrangementer i vores smukke hus.

 

Festsalen

Opdækning ved langborde

Præsentation i Salen

Bryllup

LUK   X

Festsalen

LUK   X

Præsentation i Salen

LUK   X

Opdækning ved langborde

LUK   X

Bryllup