Bogcafé

GL STRANDs butik har åbent i udstillingens åbningstid:

Tirsdag, torsdag, fredag kl. 11-18

Onsdag kl. 11-20

Lørdag, søndag kl. 11-17

Mandag lukket

Helligdage åbent kl. 11-17

 

GL STRANDs Café har åbent:

Tirsdag - søndag kl. 11-16

Onsdag kl. 11-18

Mandag lukket

Helligdage åbent kl. 11-16

Caféen

GL STRANDs Café er åbnet i underetagen med indgang fra både Gammel Strand og gennem butikken. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggeilge, nyindrettede café, hvor I kan stille sulten før eller efter jeres besøg i udstillingerne.

Camillia Clemmensen er caféens daglige leder. Hun har en baggrund som kok og har tidligere drevet både restaurant, folkekøkken og kantine foruden at have læst folkesundhedsvidenskab. Så der er alle gode grunde til at komme ind smage på caféens herligheder.

Foruden hjemmebagte kager og tærter, frisksmurte sandwich mm byder menuen i øjeblikket på en efterårsklassiker: græskarsuppe rig på smag og vitaminer.

Når vejret er til det, er du også velkommen til at nyde caféens menu i vores grønne gårdhave eller uden for på Gammel strand.

 

COVID-19

Vi overholde alle Sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19. Vi håber, at også du som gæst vil hjælpe os med at overholde reglerne om hygiejne og afstand, så alle kan føle sig trygge i forbindelse med besøg. Husk derfor mundbind, når du besøger caféen.

 

Åbningstider i Caféen:

Tirsdag-søndag kl. 11-16

Onsdag kl. 11-18

Mandag lukket

Helligdage 11-16 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

Vand & kage

LUK   X

LUK   X

LUK   X

LUK   X

Vand & kage