Udstillinger

Vigtig information
til vores gæster


-

Vigtig information til vores gæster 

VELKOMMEN TILBAGE

Vi er glade for at kunne genåbne hele GL STRAND og udstillingerne Leonard Cohen: A Crack in Everything samt installationen Malene Bach: Colour Transitions. Velkommen tilbage. 

Husk at vi er åbne Grundlovsdag! 

GL STRAND følger selvfølgelig alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer og restriktioner, så du kan føle dig tryg. Vi håber, at du vil hjælpe os ved at gøre det samme.    

For at købe en billet skal du blot møde op som du plejer. 

Da vi i øjeblikket ikke kan tilbyde adgang til vores garderobe, vil vi bede dig lade store tasker blive hjemme. Vi tillader små tasker og rygsække i udstillingerne, men vil bede om, at de bliver båret på maven. Tak for hjælpen!

GL STRAND holder åbent i udvidede åbningstider frem til 2. august. 

Tirsdag + Fredag 11-18/ Onsdag + torsdag 11-20/ Lørdag + Søndag 11-17/ Mandag lukket. 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

2020 program 

På grund af COVID-19 har vi i GL STRAND valgt at omlægge vores 2020-program. Alle allerede planlagte udstillinger bliver vist, men der vil være ændringer i programmets datoer. 

Leonard Cohen: A Crack in Everything bliver forlænget og kan opleves i både GL STRAND og Nikolaj Kunsthal frem til d. 2. august 2020. Vi håber, at en forlængelse vil give flest mulige en chance for at se eller gense udstillingen.

I sensommeren 2020 viser vi udstillingerne Modern Women: Helene Schjerfbeck, Elga Sesemann, Sigrid Schauman & Ellen Thesleff, samt Esben Weile Kjær: POWER PLAY. Udstillingerne kan opleves fra d. 27. og d. 28. august. I efteråret glæder vi os til at præsentere Tue Greenforts udstilling Under brolægningen, stranden!. Når vi genåbner d. 26. maj, vil det være i selskab med Malene Bachs nye installation Colour Transitions i Montanasalen. 

Vi ser frem til at byde alle velkommen igen. 

Kunstforeningen GL STRAND Copyright Anders Hviid for Dinesen

Kunstforeningen GL STRAND_copyright Anders Hviid for Dinesen

LUK   X

Kunstforeningen GL STRAND Copyright Anders Hviid for Dinesen

LUK   X

Kunstforeningen GL STRAND_copyright Anders Hviid for Dinesen

LUK   X