Bortlodning

Helt fra Kunstforeningens grundlæggelse har det været en tradition at bortlodde indkøbte eller donerede værker til Venneforeningens medlemmer. Der er igennem årene blevet bortloddet mange unikke værker af en række prominente danske kunstnere som igennem tiden blandt andet har talt C.W. Eckersberg, P.S. Krøyer, Asger Jorn, Per Kirkeby og Randi & Katrine.

Med bortlodningen får man en enestående mulighed for at erhverve sig et værk af en kunstner, der har gjort sig bemærket inden for de seneste år. Og som måske kan føje sig til listen over de hundredvis af vigtige værker, der er blevet indkøbt og bortloddet til medlemmerne sidden Kunstforeningens grundlæggelse i 1825. Således er mange af de værker, som Kunstforeningen gennem tiden har bestilt og bortloddet, i dag eget af store museer. 

Listen over bortloddede værker fra 1825-2000 kan ses i bogen ”Det gode selskab”, der blev udgivet i forbindelse med Kunstforeningens 175 års fødselsdag.

Bortlodning 2020

GL STRAND følger myndighedernes anbefalinger og holder lukket til og med 27. marts. Det betyder at bortlodningen, der skulle have været holdt d. 23. marts er rykket. Vi vil vende tilbage med en dato, når vi igen er åbent og hverdagen genoptaget.  

Alle medlemmer deltager automatisk i bortlodningen, der ikke er betinget af fremmøde. Alle vindere bliver annonceret her på siden. 

 

Bortlodning

LUK   X

Bortlodning