Live

TALK MED ESBEN WEILE KJÆR OG MAJA MALOU LYSE


17. september -

OBS! Ny dato.

Som en del af Golden Days Festival tilbyder vi en talk med den udstillingsaktuelle Esben Weile Kjær og performancekunstner Maja Malou Lyse, der ligeledes er udstillingsaktuel på Brandts i Odense. De taler med chefkurator Anne Kielgast om, hvordan den performative kunst i dag knytter an til nutidens ungdomskultur og kropsbevisthed.

Arrangementet efterfølges af to performances i udstillingen Power Play for arrangementets deltagere. Man skal melde sig til den ene eller den anden performance, der afholdes kl. 18.00-18.20 og igen kl. 18.40-19.00. 

Arrangementet er gratis, når entré er betalt. Entré kan betales ved ankomst.

Bemærk: Grundet den nuværende situation tillades max. 50 personer til talk og 25 til hver performance. Tilmelding er nødvendig på webshop.glstrand.dk.

I den aktuelle udstilling Power Play i GL STRAND sætter Esben Weile Kjær fokus på natklubbers grænsesøgende univers, som handler om at forføre gennem iscenesatte oplevelser, der skaber en kropslig og bevidsthedsmæssig frihedsfølelse. Weile Kjær undersøger natklubmiljøets flydende roller i nye skulpturer, film og performances.

Der er desuden programsatte performances i udstillingen hver onsdag kl. 17 og lørdag d. 10. oktober kl. 14. 

Esben Weile Kjær bor og arbejder i København. Han er studerende ved Det Kgl. Danske Kunstakademi og har desuden en uddannelse fra Rytmisk Musikkonservatorium. Trods sin unge alder har han allerede udstillet bredt i både Danmark og internationalt og har siden sine ungdomsår været udråbt som talerør for en ny ungegeneration.

Maja Malou Lyse bor og arbejder i København og er studerende ved Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun har opnået bred opmærksomhed for sin performative og feministiske kunstpraksis, hvor hun på forskellige platforme aktivistisk udfordrer nutidens krops- og sexkultur.

Anne Kielgast er kunsthistoriker og chefkurator i Kunstforeningen GL STRAND.

Foto: Philip Messmann

 

GD Logo Partner Black CMYK

Esben Weile Kjær: Power Play (detajle), Photo: Phillip Messman

LUK   X

Esben Weile Kjær: Power Play (detajle), Photo: Phillip Messman