Live

Koncert med Chassol


19. marts -

Koncert med Chassol (FR)

Dato: Torsdag 19. marts kl. 20.00.
NB sted: Hotel Cecil

Hotel Cecil & Asterios CPH er stolte over at kunne annoncere en unik koncert med Chassol d. 19. marts kl. 20.00 i Hotel Cecil.

Christophe Chassol er inviteret til at optræde i forbindelse med hans deltagelse i udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything, der vises til og med d. 13. april i Kunstforeningen GL STRAND og Nikolaj Kunsthal.

Den produktive franske pianist og komponist - der blandt andet har skrevet for Phoenix og Sebastien Tellier - har udviklet et unikt ultrascore koncept. I hans kompositioner transformeres optagelser af stemmer, musik, lyde og billeder fra virkeligheden til nye audiovisuelle værker.

Christophe Chassols bidrager også med et værk i Leonard Cohen-udstillingen, der har fået stor ros. Det har derfor været oplagt at invitere kunstneren tilbage til en live-præsentation af en af sine audiovisuelle optrædener i sin helhed.

På Hotel Cecil vil Chassol spille INDIAMORE, som indeholder billeder fra hans rejser og oplevelser i Indien, som er blevet transformeret til et overdådigt og synkront visuelt og musikalsk festmåltid.

Pris: 275 DKK / https://www.ticketmaster.dk/event/479193?fbclid=IwAR3SKbQPYBF2cX5Or85D0aotzP30tz5hnFnSY6aK6g6RjBoMln2rrBLhxls&f_new_myaccount=true

LUK   X