Live

JAZZHAVEN


05. juli -

JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET 

Jazzkollektivet og Kunstforeningen GL STRAND går sammen om at etablere en ny ung nordisk jazzscene under navnet JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET.

Den okkergule gårdhave i Kunstforeningen GL STRAND vil i løbet af juli summe af livlige toner, når den bliver centrum for fem koncerter med spændende artister og ensembler, der har rødder i både den danske og svenske musikscene.

JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET er scenen, hvor du med sikkerhed vil opleve nogle af nordens bedste unge jazztalenter. Du vil lægge øre til musikalske udvekslinger på tværs af Øresund og opleve jazzmusikken i den musikalske spændvidde - fra den eksperimenterende, nordiske jazz til mere traditionelle toner med rod i New Orleans og swing. Med jazzrytmer i kroppen kan du danse dig vej op til baren og finde kold hvidvin, øl og snacks. Så sæt kryds i kalenderen:  

Fredag den 5. juli fra 15.00-17.00: ’New Orleans Jazz Tribute’
Søndag den 7. juli fra 15.00-17.00: ’Øresund Triplettes’
Onsdag den 10. juli fra 18.00-20.00: ’Hannes Bennich Group’
Torsdag den 11. juli fra 15.00-17.00: ’Gypsy Jazz Tribute’
Fredag den 12. juli fra 15.00-17.00: ’Marie Mørck Quartet’

Klik ind på de ovenstående dage og få en mere uddybende beskrivelse af de enkelte koncerter.

Selvom vi har bestilt solskin, kan vi aldrig vide os helt sikre. Derfor rykker vi selvfølgelig indendørs, hvis vejret ikke er med os.  

Entrébillet koster 50 kr. og købes i døren. 
______________________________

OM JAZZKOLLEKTIVET
Jazzkollektivet, grundlagt i 2016, er en sammenslutning af unge danske og svenske musikere, som hylder jazzens brede væsen og arbejder på at skabe rammerne for bæredygtige musikerliv for upcoming såvel som etablerede unge jazzmusikere.

Gårdhaven i Kunstforeningen GL STRAND. Foto: Trine Grønholt Sidelmann

LUK   X

Gårdhaven i Kunstforeningen GL STRAND. Foto: Trine Grønholt Sidelmann