Live

Hannes Bennich Group


10. juli -

HANNES BENNICH GROUP
Onsdag den 10. juli fra 18.00-20.00
__________________________________

Når Hannes Bennich Group indtager JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET, bliver det en aften i improvisationens tegn.   

Svenske Hannes Bennich har på rekordtid markeret sig på den skandinaviske jazzscene som en saxofonist med en original lyd og med et stort improvisatorisk talent. Hannes spiller sine egne moderne kompositioner med en energi og en musikalitet, som sender tankerne i retning af altsax-giganter som Jackie McLean og Cannonball Adderley. Med sig på scenen har Hannes et udpluk af sin generations bedste nordiske jazzmusikere, der følsomt fortolker Hannes’ kompositioner, og som er inspireret af både barokkens Johan Sebastian Bach og moderne jazznavne som trompetisten Ambrose Akinmusire.

På scenen vil du møde:

Hannes Bennich (SE) - Saxofon
Karl H. Bjorå (NO) - Guitar
Adrian Christensen (DK) - Bas
Emil Norman (DK) – Trommer

På improvisationens legeplads er der aldrig to koncerter, der er ens. Så hvordan Hannes Bennich Group lyder netop denne aften, finder vi ud af, når vi står der.

Entrébillet koster 50 kr. og købes i døren.

__________________________________

OM JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET

Kunstforeningen GL STRAND og Jazzkollektivet lancerer i fællesskab en ny gårdhavescene, der giver plads til unge nordiske jazztalenter. Under navnet JAZZHAVEN GL STRAND x JAZZKOLLEKTIVET finder man et program på fem koncerter med spændende artister og ensembler, der har rødder i både den danske og svenske musikscene.   

Hannes Bennich. Foto: Anna Bennich

LUK   X

Hannes Bennich. Foto: Anna Bennich