Live

DEN LILLE KULTURNAT I GL STRAND


13. marts -

Den Lille Kulturnat i GL STRAND
Sted: GL STRAND
Data: Fredag d. 13 marts 16-20

Oplev Den Lille Kulturnat i Kunstforeningen GL STRAND, hvor børn fra 6 til 12 år kan udforske udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything.

Til Den Lille Kulturnat kan man gå på opdagelse i udstillingen med aktivitetsarket Børnenes Guide, gå på skattejagt og arbejde kreativt i værkstedet i salen med inspiration fra udstillingen.

BØRNENES GUIDE: Børnenes Guide er et gratis aktivitetsark for alle børn og deres voksne, der besøger udstillingen.  Børnene har bl.a. mulighed for at tegne med farveblyanter i caféområdet.

SKATTEJAGT: Børnene kan gå på en spændende skattejagt i udstillingen, hvor de stilles gåder, der skal løses for at finde skatten. Skatten er materialer, som børnene kan bruge i det kreative værksted.

KREATIVT VÆRKSTED: I det kreative værksted kan materialerne bruges til at til at skabe et billede med Leonard Cohen citater, som dekoreres på kreativ vis. Det lille kunstværk kan tages med hjem.

I løbet af aftenen er det muligt at købe børnevenlig mad og drikke i vores café.

Udstillingen 'Leonard Cohen: A Crack in Everything' er denne dag ekstraordinært åben til kl. 20 for gæster til Den Lille Kulturnat.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Fri entré med Kulturnat pas. Passet kan købes i 7-Eleven og i Kulturnattens webshop fra 24. februar.

LUK   X