Live

COPENHAGEN ART FESTIVAL: TONIGHT IS ART


09. maj -

ONSDAG 9. MAJ KL. 17.00


EN AFTEN I KUNSTENS TEGN


Kom med på rundtur mellem Københavns fem kunsthaller, GL STRAND, Kunsthal Charlottenborg, Overgaden Institut for Samtidskunst, Nikolaj Kunsthal og Den Frie Udstillingsbygning.

Anført af filmjournalist Søren Høy tager vi i fællesskab rundt mellem kunsthallerne. Aftenen byder på forskellige events, mad og bar.

PRIS: GRATIS 
ARRANGEMENTET ER FOR ALLE

 

OM TONIGHT IS ART

Fem københavnske kunsthaller inviterer indenfor til Tonight is Art - et festligt eventprogram med performance, lyd, mad og kunst selvfølgelig. Programmet strækker sig fra eftermiddag til langt ud på aftenen og afsluttes med koncert og afterparty.

 

Bag Tonight is Art står de fem kunsthaller Kunsthal Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen GL STRAND, Nikolaj Kunsthal og Overgaden – Institut for Samtidskunst, der sammen har arrangeret Copenhagen Art Festival i 2012 og 2015. Alle ser de det som deres fornemmeste opgave at udfolde den samtidskunstneriske palet og med Tonight is Art tilbyde publikum oplevelser ud over det sædvanlige.

 

PROGRAM

Konferencier og tourguide: forfatter og filmskribent Søren Høy

 

17-17.45 Overgaden – institut for samtidskunst – lydperformance af Ragnhild May

Ragnhild May arbejder i feltet mellem visuel kunst og musik i medier som performance, installation og skulptur. TIl denne aften præsenterer hun et lydligt performativt værk, som tager udgangspunkt i respiration, stemmer og forholdet mellem menneske og maskine.

18.00 Kunsthal Charlottenborg – Sound & Visuals af Kim Richard Adler Mejdahl + mad fra Apollo Bar

Modtager af Forårsudstillingens Solopris 2018 Kim Richard Adler Mejdahl præsenterer et VJ-sæt der kombinerer video med elektronisk musik. Samtidig er der mulighed for at købe aftensmad til en fornuftig pris i Apollo Bar.

 

19.00 Kunstforeningen GL STRAND – Performance af Esben Weile Kjær

Esben Weile Kjær præsenterer et nyt værk, som han vil performe sammen med Aske Høier Olesen, med udgangspunkt i koreografier hentet fra populærkulturelle begivenheder, som fx festivaller, Priden og på stadion.

 

20.00 Nikolaj Kunsthal – Koncert med Shiva Feshareki

Oplev en levendegørelse og aktivering af udstillingen Dancing with the unknown ledt an under DJ og kunstner Shiva Fesharekis kyndige hånd.

 

21.00 Den Frie – Simon Littauer in The Crystal World + afterparty??
Simon Littauer serverer improviseret, håndlavet og dansabel techno. Musikken skabes live på hans hjemmebyggede modular synthesizer uden nogen form for presets eller backing track. Koncerten afvikles i en krystallisk scenografi skabt til lejligheden af MELT.

Kunstforeningen på Gl. Strand

LUK   X

Kunstforeningen på Gl. Strand