INFO

ÅBNINGSTIDER

Tir - søn: kl. 11-17 
Ons: kl. 11-20
Mandag lukket

Helligdage: 11-17

Administrationen er åben man - fre kl. 10-16

Ledige stillinger

Kunstforeningen GL STRAND søger en kommunikationspraktikant til foråret 2018

Vil du formidle udstillinger som Vouge Like a Painting og er du hjemmevandt i sociale medier? Så er du måske vores nye praktikant i kommunikationsafdelingen i Kunstforeningen GL STRAND. Vi søger en dygtig kommunikationspraktikant til foråret 2018, som har lyst til at prøve kræfter primært med vores SoMe-platforme, men også med alt lige fra nyhedsbreve, PR og afholdelse af events.

Det kan vi tilbyde:

Vi er et lille kommunikationsteam, der brænder for at udbrede kendskabet til vores udstillingssted i hjertet af København. Som fast del af vores team får du dine egne ansvarsområder, og du vil være en væsentlig drivkraft bag GL STRANDs sociale medier i din praktikperiode. Det er derfor også et plus, hvis du har erfaring med dette.

I Kunstforeningen GL STRAND skaber vi udstillinger og events, der kan tiltrække flere forskellige målgrupper. Du vil derfor få mulighed for at prøve kræfter med PR- og presserelaterede opgaver til en bred målgruppe. Vi håber, at du har mod på en hverdag, hvor du arbejder med mange forskellige opgaver under overskriften kommunikation, hvor du får mulighed for at løse opgaver selvstændigt, og hvor du får indblik i, hvordan en Kunsthal arbejder. Derudover er det også vigtigt, at du giver en hånd med i det daglige praktiske arbejde så som at afløse i vores butik og hjælpe med arrangementer mm.

Vi søger en kollega som:

• Er godt i gang med en videregående kunst- eller kommunikationsfaglig uddannelse

• Har kendskab og interesse for kunst  

• Skriver fejlfrit på både dansk og engelsk

• Har et godt kendskab til sociale medier, og brænder for at skabe interessant indhold (Facebook, Twitter og Instagram)

• Er god til at bevare overblikket og er vant til at planlægge

• Ikke er bange for at hjælpe til med forskellige opgaver

•Er fleksibel ift. mødetider, da der i begrænset omfang kan være eventafvikling aften eller weekend

Praktisk info

Praktikperioden løber fra d. 3. januar 2017 til medio juni 2018, men kan naturligvis tilpasses efter dine ønsker. Praktikken er ulønnet. Til gengæld får du masser af erfaring og ansvar, og du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, da vi er en lille kommunikationsafdeling.

Ansøgningsfrist: onsdag 6. december kl. 12.00 (samtaler afholdes løbende)

Læs mere om Kunstforeningen GL STRAND på www.glstrand.dk og på Facebook og Instagram. Hvis dette opslag har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV i en samlet pdf-fil til Pernille Wahlgren på pw@glstrand.dk  
________________

Udstillings- og formidlingsassistent

(Virksomhedspraktik/job med løntilskud)

Kunstforeningen GL STRAND søger en ny assistent til udstillings- og formidlingsrelateret arbejde.

Vi søger en, der

  • kan assistere med arbejde relateret til research og formidling af udstillinger med samtidskunst og moderne kunst
  • brænder for at arbejde med udvikling, planlægning og afholdelse af kunstneriske arrangementer som debatter, forfatteroplæsninger, artist talks mm.
  • har tæft for kommunikation af arrangementer til en bred publikumsgruppe

Stillingen giver dig mulighed for at opbygge/udvide din erfaring og netværk inden for nævnte områder.

Som udstillings- og formidlingsassistent vil du primært indgå i et tæt samarbejde med den ansvarlige udstillingsinspektør, men også skulle samarbejde med hele GL STRANDs team i forbindelse med løbende ad hoc opgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er cand.mag. eller mag.art. i kunsthistorie, moderne kultur, visuel kultur el. lign.
  • har erfaring med research og formidlingsarbejde i forbindelse med udstillinger, gerne fra tidligere ansættelse på museum, kunsthal eller i galleri.
  • kan bidrage til at skabe et levende og engagerende arrangementsprogram i relation til GL STRANDs løbende udstillingsprogram.
  • er glad for at arbejde selvstændigt og trives med hyppige deadlines
  • har erfaring med InDesign og Photoshop.

Kunstforeningen GL STRAND er blandt landets førende kunsthaller for samtidskunst, og den kommende periode byder på en række internationale udstillinger, som du vil blive en del af teamet omkring.

Læs mere om Kunstforeningen GL STRAND på http://www.glstrand.dk

Stillingen er henvendt til kandidater med mulighed for virksomhedspraktik eller job med løntilskud. Til besættelse snarest.

Ansøgning sendes til: Udstillingsinspektør Pernille Fonnesbech, pf@glstrand.dk

Frist 21. november 2017