INFO

ÅBNINGSTIDER

Tir - søn: kl. 11-17 
Ons: kl. 11-20
Mandag lukket

Helligdage: 11-17

Administrationen er åben man - fre kl. 10-16

                                                 

Ledige stillinger

Kunstforeningen GL STRAND søger regnskabs- og administrationsansvarlig

Har du lyst til at arbejde med regnskab og administration i en moderne kunsthal?

Regnskabs- og administrationsansvarlig med erfaring søges til en fuldtidsstilling i Kunstforeningen GL STRAND. Jobbet indebærer selvstændigt at varetage bogholderi og regnskaber - herunder udarbejdelse af interne kvartalsregnskaber, udstillingsregnskaber til sponsorer og fonde samt budgetlægning og aflæggelse af årsregnskab.

Derudover omfatter stillingen administration af en mindre udlejningsejendom med fire erhvervslejemål samt et boliglejemål. Du har det overordnede ansvar for institutionens vedligehold samt personaleforhold, såsom ansættelseskontrakter og løntilskudsadministration. Derudover har du ansvaret for vores IT i samarbejde med vores konsulent.

Vi forventer, at du har en bred erfaring med ovennævnte opgaver, er struktureret og trives med en travl og afvekslende hverdag. Du er oprindeligt uddannet inden for revision eller lignede og har desuden erfaring fra en stilling som f.eks. financial controller eller regnskabsansvarlig.

Som regnskabsansvarlig har du ansvaret for følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Daglig bogføring
  • Lønkørsel
  • Månedsrapportering til ledelse og bestyrelse
  • Udarbejdelse af årsregnskab
  • Samarbejde med revisor, bank og andre interessenter
  • Ansvar for personaleforhold og ansættelseskontrakter
  • Løbende optimering af Winfinans, som er GL STRANDs økonomisystem
  • Sparring med medarbejdere og direktør
  • Revision

Derudover forventes det, at du har gode mundtlige og skriftlige færdigheder i dansk og engelsk, og er en øvet bruger af Excel og andre IT-værktøjer.

Om GL STRAND

Kunstforeningen GL STRAND er en Erhvervsdrivende Fond med en Venneforening. Bestyrelsen er sammensat af forretningsfolk, kunsthistorikere og kunstnere. I det daglige er vi 9 faste medarbejdere der arbejder tæt sammen med de skiftende kunstnere og samarbejdspartnere.

Kunstforeningen GL STRAND er en toneangivende kunsthal i hjertet af København, der skaber 6-8 årlige udstillinger med international og dansk samtidskunst og moderne kunst. Læs mere på glstrand.dk.

For yderligere oplysninger kontakt direktør Helle Behrndt / +45 3336 0260 / hb@glstrand.dk.

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 6.september kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 12 og onsdag d. 13. september.

Tiltrædelse: Oktober/november 2017 eller snarligt derefter.

Ansøgning og CV sendes til sml@glstrand.dk, skriv ”regnskabs-og administrationsansvarlig” i emnefeltet.